Спосiб влаштування пiдпiрної споруди на дорогах, набережних та мостах - Бiльченко, Анатолiй Васильович; Кожушко, Вiталiй Петрович; Кiслов, Олександр Григорович (My University, 2012)
Спосіб влаштування підпірної споруди на дорогах, мостах та набережних, що містить встановлення під кутом одна до одної двох залізобетонних плит з анкерним кріпленням, одна з яких є фундаментом, який відрізняється тим, що анкерне кріплення виконують з двох рівних частин, з'єднаних пружиною без можливості її контакту з ґрунтом, наприклад в металевій трубі.
Keywords: залiзобетоннi конструкцiї; мости