Технологія та організація робіт з експлуатаційного утримання та ремонту автомобільної дороги H-44 на ділянці від м. Путівль до м. Ворожба - Бай, Дмитро Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою виконання кваліфікаційної роботи є підвищення транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги, розробка технології та організації ремонту та утримання ділянки дороги, що розглядається. У проекті були розроблені питання : - аналізу природно кліматичних умов району розташування до-роги Р-44; - аналізу експлуатаційного стану автомобільної дороги на наступній ділянці: км 43+00 – 84+000; - обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт; - технології та організації виконання робіт з капітального ремонту автомобільної дороги та усунення ямковості; - експлуатаційного утримання ділянки автомобільної дороги; - контроль якості виконання робіт; - охорона праці та навколишнього середовища під час виконання робіт, запланованих на ділянці
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; аварійні роботи; поточний ремонт; утримання дороги; контроль якості