Визначення глибини забивання шпунта з одним ярусом розпірок або анкерів - Кожушко, В. П.; Краснов, С. М.; Kozhushko, V. P.; Krasnov, S. M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розглянуто спрощений варіант визначення глибини забивання шпунта з одним ярусом розпірок або анкерів. Наведено порівняльні результати визначення глибини забивання, отримані спрощеним способом і способом, який нами застосовується.
Determining the depth of plugging a pile with one layer of struts or anchors
Keywords: шпунтова стінка; розпірне кріплення; активний тиск; пасивний тиск; коефіцієнт бічного тиску; стійкість стінки проти перекидання; piling wall; spacer propping; active pressure; passive pressure; lateral pressure coefficient; wall resistance against overturning; 624.15 (075.8); 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.224