Транспортний засіб категорії М1. Розробка головної передачі та аналіз можливості модернізації автомобілів. - Александров, Юрій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – головна передача автомобіля M1. Мета проекту – розробка головної передачі транспортного засобу категорії M1, аналіз можливості модернізації автомобілів. Метод дослідження – розробка автомобіля категорії M1 з головною передачею та аналіз можливості модернізації автомобілів.
Мета дипломного проекту полягала у розробці легкового автомобіля класу М1, а також на основі отриманих знань зробити аналіз модернізації автомобілів.
Keywords: головна передача; вал-шестерня; ведена шестерня; фланець