Системний аналіз можливості використання моделі BERT у контексті рекомендаційних систем - Соболєв, Денис Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт роботи – моделі BERT у контексті рекомендаційних систем. Предмет роботи – дослідження: трансформерні моделі штучного інтелекта в рекомендаційних системах. Мета роботи – аналіз можливостей використання моделі BERT для покращення рекомендаційної системи в електронній комерції. Розглянуто низку ключових аспектів, пов'язаних із використанням моделі BERT у рекомендаційних системах для поліпшення електронної комерції. Основні питання, які розглядаються в дипломній роботі, включають в себе: огляд рекомендаційних систем в електронній комерції, застосування моделі BERT у рекомендаційних системах, експериментальні результати та аналіз.
Keywords: рекомендаційні системи; моделі bert; штучний інтелект; електронна комерція