Розробка поста контролю кутів керованих коліс на станції технічного обслуговування - Толмачов, Даніїл Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – кути установки коліс. Мета роботи – удосконалити методику контролю та установки кутів керованих коліс за допомогою сучасних стендів. Метод дослідження – аналітичні дослідження. Також було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено зону контролю та установки кутів керованих коліс. В кваліфікаційній дорозі було розглянуто відмінності між сучасними стендами, основні несправності та способи їх вирішення.
Keywords: діагностика; установка кутів коліс; стенд усановки кутів коліс