Розробка технології виготовлення асфальтобетонних сумішей для отримання асфальтобетонів підвищеної тріщиностійкості на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Вітюк, Михайло Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Зроблений аналіз літературних джерел та експериментальних даних досліджень, стосовно утворення тріщин в асфальтобетоні та вплив факторів виготовлення та ущільнення асфальтобетону на його тріщиностійкість. Визначено вплив тріщин, що зменшують поперечний перетин зразка на розрахункові характеристики асфальтобетону.
Keywords: бітум; базальтова фібра; мікроволокно; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон