Автомобільний двигун потужністю 39 кВт на базі двигуна 4Ч 7,2/6.7. Частина 1. Модернізація системи впорскування палива з метою покращення його техніко-екологічних показників - Бердо, Олександр Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра – провести розрахунки автомобільного двигуна потужністю 39 кВт. Завдання роботи. Виконати: опис конструкції двигуна, вибір і обґрунтування параметрів двигуна, розрахунок робочого циклу ДВЗ, динамічний розрахунок двигуна, розрахунок на міцність основних деталей двигуна, спеціальне завдання, аналіз безпеки життя і діяльності людини на підприємстві, оцінка економічної ефективності. Провести дослідження модернізації електронної системи впуску двигуна 4Ч 7,2/ 6,7. Визначити індикаторні і ефективні показники при зміні параметрів двигуна.
Keywords: потужність; питома витрата палива; впорскуваня палива; економічний ефект