Дослідження динамічних характеристик датчиків високого тиску - Овсієнко, Ганна Романівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У дипломній роботі проведені дослідження методів визначення динамічних характеристик вимірювальних ліній та датчиків високого тиску. Плинні динамічні характеристики датчика тиску визначаються з врахуванням його терміну експлуатації.
Keywords: багатопараметричні вимірювальні інформаційні системи; вимірювальний каналу тиску; датчик тиску; динамічні характеристики; комп’ютеризовані вимірювальні системи; метрологічні характеристики; перехідна характеристика