Аналіз вимог до вимірювального обладнання лабораторії технічного огляду - Гречкосій, Михайло Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі проаналізовані законодавчі та інші нормативно-правові акти і нормативні документи, які регламентують вимоги до проведення технічного огляду машин, у тому числі і транспортних засобів, які вводяться в обіг, впроваджуються в експлуатацію та експлуатуються на підприємствах та в організаціях України. В дипломній роботі розроблена процедура поводження з вимірювальним обладнанням для забезпечення необхідної якості та достовірності отриманих результатів випробувань під час проведення технічного огляду. Розглянуті питання з охорони праці у лабораторії технічного огляду.
Keywords: вимірювання; випробування; колісний транспортний засіб; оцінка відповідності; технічний огляд