Проект поста контролю та встановлення кутів керованих коліс в СТО легкових автомобілів - Джугань, Максим Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – автомобіль Toyota Camry та кути керованих коліс. Мета проекту – зниження трудомісткості робіт, збільшення прибутку. Метод дослідження – розрахунково - аналітичний. У дипломному проекті розроблено пост контролю встановлення керованих коліс легкових автомобілів в міській СТО. Проведено технологічний розрахунок підприємства, розраховано кількість виробничих постів, працівників та площі приміщень. Проведено аналіз обладнання та рекомендовано до впровадження стенд для контролю кутів встановлення коліс HUNTER WA130-201 ML. Було розроблено технологічні інструкції. Передбачено заходи охорони праці на посту що проектується. Проведено техніко-економічний аналіз проекту.
Keywords: КУТИ ПОВОРОТУ КЕРОВАНИХ КОЛІС