Підвищення ефективності системи доставки вантажів ТОВ «СБ ТРАНС» - Болдовська, Анна Євгенівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У результаті функціонально-вартісного аналізу було встановлено, що пріоритетними об’єктами для впровадження інноваційних рішень у сфері транспортного обслуговування є такі підприємства, як ТОВ "Вік "Хітлайн" та ПАТ"Науково-виробниче об'єднання "Практика".Розроблений графіків руху транспортних засобів і режиму роботи водіїв в міжнародному сполучені дозволить зменшити випадки надмірного простою у вантажовідправників, вантажоотримувачів та кордоні, враховуючи те що у міжнародних перевезеннях графіки водіїв додатково регламентуються нормами, що гарантують їхню безпеку та збереження здоров’я. Використання контейнерних перевезень є ефективним напрямом удосконалення транспортного процесу, особливо в умовах зростання потреби в оперативних, надійних і гнучких логістичних рішеннях.
Keywords: графік роботи; ефективність; маршрут; міжнародне сполучення; функціонально-вартісний аналіз