Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей з використанням комбінованого мінерального порошку на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Адамян, Артак (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У роботі виконані технологічні розрахунки режимів роботи заводу, запропоновано удосконалення окремих ліній, визначена потреба в матеріалах, визначено властивості асфальтобетонів, що містять в своєму складі золу ТЕС, встановлені об’єми складів для матеріалів та витрати ресурсів при приготуванні сумішей. Вирішені питання з контролю якості робіт на заводі, охорони праці, виконані техніко-економічні розрахунки робити заводу.
Keywords: зола ТЕС; комбінований мінеральний порошок; бітум; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон; водостійкість; водонасичення; технологія