Раціоналізація маршрутів доставки робітників на шахтах ДТЕК «ПАВЛОГРАДВУГІЛЛЯ» - Соловйова, Вікторія Єгорівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі проведено аналіз існуючих маршрутів руху для доставки працівників на шахти підприємства. У результаті аналізу та спостережень визначена проблематика маршрутів руху та слабкі місця. Запропоновано розробити раціональний набір розвізних маршрутів використовуючи метод Кларка-Райта.
Keywords: автобаза; пасажирські перевезення; транспорт; раціоналізація маршрутів; реконструкція моста; виграш пробігу