Система управління рухом автомобільного транспорту з використанням GPS - Лабенко, Д. П.; Labenko, D. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
У статті розглядається один із варіантів побудови системи управління автомобільним транспортом.
Система управления движением автомобильного транспорта с использованием GPS
Control sistem of dvigenim motor tpansport with the use of GPS
Keywords: система управління; автомобільний транспорт; GPS-технології; визначення координат; система управления; автомобильный транспорт; GPS-технологии; определение координат; control system; motor transport; GPS-technologies; decision of co-ordinates; 629.113