Оцінка характеристик транспортних потоків в частині Індустріального району міста Харків - Ковтун, Юлія Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи - аналіз альтернативних схем ОДР на перехресті просп. Героїв Сталінграду та просп. Льва Ландау у місті Харків. Об’єкт – перехрестя просп. Героїв Сталінграду та просп. Льва Ландау у місті Харків. Наукові результати дипломної роботи. Проведений аналіз альтернативних схем організації дорожнього руху на досліджувальном перехресті та обрана найбільш раціональна схема організації дорожнього руху. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при реконструкції перехрестя перехресті просп. Героїв Сталінграду та просп. Льва Ландау у місті Харків.
Keywords: схема організації дорожнього руху; транспортний потік; транспортні засоби; організація дорожнього руху; інтенсивність транспортного потоку; затримка транспортних засобів