Дослідження вбудованої системи регульованого керування швидкістю двигуна електромобіля для покращення контролю крутного моменту - Драчук, Ростислав Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: дослідження можливості вдосконалення системи керування двигуна постійного струму зі збудженням від постійних магнітів. Об’єкт роботи: процеси перетворення електричної енергії на механічну. Предмет роботи: система керування електричного двигуна постійного струму. Проведено дослідження можливостей та шляхів вдосконалення системи керування електричного двигуна постійного струму зі збудженням від постійних магнітів, запропоновано вдосконалення системи керування такого двигуна за рахунок зміни схеми перемикання силових вентилів.
Keywords: електричний двигун; електромобіль; двигун постійного струму; синхронний двигун; збудження від постійних магнітів; система керування електричним двигуном