Комплекс інженерно-геодезичних вишукувань на ділянці автомобільної дороги М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі (південний під’їзд до м. Чернігова) км 9+000 – км 13+500. Частина 2. Камеральна обробка польових інженерно-геодезичних вишукувань - Філоненко, Вероніка Олексіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: аналіз подання цифрової моделі місцевості у растровому і векторному форматах, аналіз способів TIN і RGID подання поверхонь у цифрових моделях місцевості, аналіз функціональних можливостей програмних комплексів призначених для обробки геодезичних вимірювань та побудови цифрових моделей місцевості, визначення координат точок опорної геодезичної мережі за результатами GNSS вимірювань, камеральна обробка результатів топографічного знімання ділянки автомобільної дороги М-01 та побудову цифрової моделі місцевості.
Keywords: TIN; GRID; векторний формат; вишукування; камеральна обробка; опорна геодезична мережа; растровий формат; рельєф; ситуація; цифрова модель місцевості