Система очищення робочої рiдини в трубопроводах - Безмелiцин, Сергiй Васильович (My University, 2014)
Система очищення робочої рідини в трубопроводах, що складається з гідроциліндра та двох трубопроводів, яка відрізняється тим що містить додатковий трубопровід з дросельним затвором, який здатний циркулювати робочу рідину.
Keywords: трубопровiд