ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК МАРКЕТИНГУ ТА ЛОГІСТИКИ В АВТОТРАНСПОРТНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ - Федотова, І. В.; Кібець, І. В.; Fedotova, I.; Kibets, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Розглянуто взаємозв’язок маркетингу та логістики в підприємстві. Визначено основні точки взаємодії маркетингу та логістики, ґрунтуючись на відповідних елементах комплексів «7Р» та «7R». Запропонована інтегрована система маркетинг-логістики в АТП, яка представлена у вигляді взаємодіючих функціональних підсистем підприємства. Сформульовані входи, виходи системи та основні завдання кожної з функціональних підсистем маркетингової логістики АТП.
CORRELATION OF MARKETING AND LOGISTICS WITHIN THE MOTOR TRANSPORT ENTERPRISE
Keywords: маркетинг; логістика; маркетингова логістика; взаємодія; ланцюг постачань; інтегрована система; системний підхід; marketing; logistics; marketing logistics; interaction; supply chain; the integrated system; the system approach; 65.012.34:658.8