Капітальний ремонт шляхопроводу методом заміни основних конструкцій - Ботвинник, Руслан Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розробка технічних рішень з капітального ремонту автодорожнього шляхопроводу розташованого у Любашівському районі Одеської області з метою покращення безпеки та пропускної здатності споруди на даній ділянці траси.
Keywords: проєктування капітального ремонту шляхопроводу; технічні положення; прогін; балка; несуча здатність; навантаження; епюра моментів; будівництво