Моделювання надійності силових агрегатів гібридних автомобілів при проектуванні, виробництві та експлуатації - Гецович, Борис (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У результаті аналізу літератури автомобілів з гібридними приводами, а також огляду інтернет - ресурсів, отримана інформація, яка дозволила виконати характеристику та класифікацію розглянутих типів транспортних засобів. Встановлено, що найбільш ненадійним агрегатом гібридного автомобіля є двигун внутрішнього згоряння.
Keywords: аналіз; оцінка; гібридний автомобіль; силовий агрегат; надійність