Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІ категорії в Житомирській області - Водолага, Сергій (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В першому розділі приводиться загальна характеристика району будівництва автомобільної дороги та обґрунтовується вибір місця розташування заводу. В другому розділі призначається типова конструкція дорожнього одягу, відповідно до категорії дороги за завданням та проводиться її розрахунок на міцність. Третій розділ полягає у виборі джерел постачання підприємства сировинними матеріалами та призначенні видів транспорту який їх доставлятиме. Четвертий розділ змістовної частини даної роботи містить розрахунок складу асфальтобетонних сумішей з використанням заданих характеристик складових. В п’ятому розділі проводиться розрахунок продуктивності заводу та необхідного складського господарства підприємства. Крім цього, розділом передбачається призначення основного технологічного обладнання заводу. В шостому розділі виконується побудова технологічної схеми виготовлення щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші, за досконально розробленою технологією виготовлення запроектованої асфальтобетонної суміші. В сьомому розділі розраховуються планові вартості продукції заводу. Результати роботи – розроблено технологію виробництва асфальтобетонних сумішей для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІ категорії в м. Баранівка Житомирської області.
Keywords: асфальтобетонний завод; дорожній одяг; продуктивність; технологія; щебенево-мастиковий асфальтобетон