Удосконалення організації дорожнього руху на перехресті вул. Вернадського – вул. Малом’ясницька в м. Харків - Штріфанов, Олексій Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – підвищення ефективності роботи перехрестя вул. Вернадського – вул. Малом’ясницька в м. Харків. Об’єкт – дорожній рух на перехресті вул. Вернадського – вул. Малом’ясницька в м.Харків. Проведено аналіз альтернативних схем організації дорожнього руху на перехресті та обрана найбільш раціональна схема організації дорожнього руху. Розробки можуть бути використані при реконструкції перехрестя вул. Вернадського – вул. Малом’ясницька в м. Харків.
Keywords: організація дорожнього руху; перехрестя; інтенсивність транспортного потоку; світлофорне регулювання