Вдосконалення гідроприводу робочого обладнання автогрейдера ДЗК-250 - Ганджумов, Владислав Фарухович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі здійснена розробка механізму повороту автогрейдера. Дипломна робота містить обґрунтування актуальності впровадження нових поворотних гідродвигунів в конструкцію автогрейдерів. Автогрейдер оснащується стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломній роботі. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проведені техніко-економічні розрахунки.
Keywords: автогрейдер; надійність; гідропривід; механізм повороту грейдерного відвалу