Удосконалення методу діагностування тягових акумуляторних батарей гібридних автомобілів. - Халлад, Мохамед (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведений аналіз електрохімічних властивостей акумуляторів, розглянуті різновиди конструкцій високовольтних батарей, визначені основні несправності і існуючі методи їх виявлення. Розглянуто убудовану систему діагностики гібридного автомобіля, методи і обладнання для діагностики високовольтної акумуляторної батареї. В результаті виконаної роботи запропонованоо метод який удосконалює процес діагностування високовольтної батареї.
Keywords: ТРАНПОРТНИЙ ЗАСІБ; ТЯГОВИЙ АКУМУЛЯТОР; ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ; ДИНАМІЧНЕ НАВАНТАЖЕННЯ; ДІАГНОСТУВАННЯ