Інтелектуальна технологія стабілізації невизначеності вимірювань в інформаційно-вимірювальній системі тиску - Шульга, Павло Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проведені дослідження інтелектуальних технологій стабілізації невизначеності вимірювань тиску. Обґрунтовані та апробовані методики зменшення невизначеності вимірювань тиску інтелектуальними методами.
Keywords: інтелектуальна інформаційно-вимірювальна система; інтелектуальна технологія; інформаційно-вимірювальна система; невизначеність; стабілізація