ВИЗНАЧЕННЯ МІНІМАЛЬНО ПРИПУСТИМОГО ЗНАЧЕННЯ КОЕФІЦІЄНТА ПРОТИЗНОШУВАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОБОЧИХ РІДИН ГІДРОПРИВОДІВ - Венцель, Євген Сергійович; Орел, Олександр Володимирович; Пономаренко, О. Ю.; Венцель, Евгений Васильевич; Орел, Александр Владимирович; Пономаренко, Е. Ю.; Ventsel, Ye.; Orel, O.; Ponomarenko, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто результати досліджень з визначення мінімально припустимого значення коефіцієнта протизношувальних властивостей робочих рідин, що характеризує їх протизношувальні властивості та строки служби в гідроприводах будівельних машин
ОПРЕДЕЛЕНИЕ МИНИМАЛЬНО ДОПУСТИМОГО ЗНАЧЕНИЯ КОЭФФИЦИЕНТА ПРОТИВОИЗНОСНЫХ СВОЙСТВ РАБОЧИХ ЖИДКОСТЕЙ ГИДРОПРИВОДОВ
DETERMINATION OF PERMISSIBLE MINIMUM VALUE OF ANTIWEAR PROPERTIES COEFFICIENT OF HYDRAULIC DRIVE WORKING FLUIDS
Keywords: робоча рідина; коефіцієнт протизношувальних властивостей; гідропривод; забруднення; тертя; рабочая жидкость; коэффициент противоизносных свойств; гидропривод; загрязнения; трение; fluid; antiwear properties coefficient; hydraulic drive; pollution; friction; 621. 891.22