Система сигналізації зі зменшеною вірогідністю помилкового спрацьовування - Крикунов, Максим Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В дипломному проекті розроблена система сігналізації, що зменшує вірогідність помилкового спрацьовування, друкований вузол для цієї системи і виконані електричні, міцностні, вібраційні і теплові розрахунки.
Keywords: автосигналізація; пристрої електронного захисту; імобілайзер; брелок; датчик; сирена; функції; помилкове спрацьовування; печатна плата; електрорадіоелементи; трасування; міцність; вібрація; тепловий режим