Капітальний ремонт мосту через річку в Харківській області - Сегеда, Максим Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У кваліфікаційній роботі розроблено основні технічні рішення капітального ремонту автодорожнього мосту, розташованого в місті Барвінкове Харківської області по вул. Центральній; розроблено основні заходи організації виробництва робіт, контролю якості виконання робіт, охорони праці та техніки безпеки при виробництві робіт.
Keywords: капітальний ремонт мосту; будівельний майданчик; прогонова будова; опорні частини; демонтаж; мостове полотно; деформаційний шов