Інформаційна система вибору міні-навантажувача - Марков, Дмитро Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об'єктом дипломної роботи є процес вибору міні-навантажувачів для дорожнього будівництва. Предметом дипломної роботи є розробка інформаційної системи вибору міні-навантажувачів для дорожнього будівництва. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності процесу вибору міні-навантажувачів для дорожнього будівництва. У дипломній роботі проаналізовано основні характеристики та ринок міні-навантажувачів, визначені основні сутності для розробки інформаційної системи вибору міні-навантажувачів. На основі аналізу існуючих систем керування базами даних обрано MySQL для розробки інформаційної системи. В середовище MySQL сформовано базу даних і побудовано засоби збереження і пошуку даних, розроблено уявлення та зберігаючи процедури, і таким чином. розроблено інформаційну систему вибору міні-навантажувачів для дорожнього будівництва.
Keywords: інформаційна система; вибір міні-навантажувача; бази даних; система управління базами даних; модель «сутність – зв'язок»