Комп’ютерна технологія модернізації апаратного забезпечення АРМ диспетчера маршрутів метрополітену - Вишневецький, Ігор (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проведено аналіз проблеми модернізації апаратного забезпечення АРМ; розроблено структурну модель вибору ноутбуку для АРМ диспетчера метрополітену в умовах невизначеності вхідної інформації; проведено аналіз методів прийняття рішень в умовах невизначеності; наведено приклад використання розробленої моделі; розроблено інформаційну систему «Планування зборки системних блоків комп’ютерів»
Keywords: альтернатива; експертні методи; критерії; матриця попарних порівнянь; метод аналізу ієрархій; інформаційна система; таблиця; запити