СУЧАСНІ ДОРОГИ ТА ДОРОГИ МАЙБУТНЬОГО, ЇХ ВИДИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ - Гнатов, А. В.; Аргун, Щ. В.; Киценко, О. Р.; Hnatov, A.; Argun, S.; Kitsenko, O. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проведено аналіз існуючих енергоефективних технологій в дорожній промисловості, а саме: доріг із фотолюмінесцентною фарбою, доріг із функцією підзарядки, доріг із соняч-ними панелями, пластикових доріг. Розглянуто систему Solar Roadways, яка є найбільш технологічною та інноваційною.
СОВРЕМЕННЫЕ ДОРОГИ И ДОРОГИ БУДУЩЕГО, ИХ ВИДЫ И ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ
MODERN ROADS AND THE ROADS OF THE FUTURE, THEIR TYPES AND PROSPECTS
Keywords: інноваційна дорога; дороги майбутнього; акумуляторна батарея; енергозбереження; сонячні панелі; джерела енергії; альтернативні джерела енергії; инновационная дорога; дороги будущего; аккумуляторная батарея; солнечные панели; энергосбережение; источники энергии; альтернативные источники энергии; innovative road; road of the future; battery; energy saving; energy sources; alternative energy sources; solar panel; 629.341