Технологія капітального ремонту дорожнього одягу з використанням модифікованого щебенево-мастикового асфальтобетону, при виконанні робіт на автомобільній дорозі Т 0303 Луцьк - Радомишль - Демидівка - Дубно, км 38+000 – км 58+000 - Земсков, Денис Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі були розглянуті питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано фактичний стан досліджуваної ділянки автомобільної дороги, встановлено конструкцію дорожнього одягу, запропоновано роботи з посилення, досліджено фізико-механічні показники та колієстійкість ЩМА та запропоновано для шару покриття ЩМА підвищеної колієстійкості, розраховано об'ємів робіт, розроблено технологію виконання робіт з фрезерування старого покриття дорожнього одягу, влаштування шару дорожнього одягу з щебенево-піщаної суміші укріпленої цементом, вирівнювального шару з крупнозернистої щільної асфальтобетонної суміші типу А1 та покриття з ЩМАС-20 на бітумі модифікованому полімером Superplast.
Keywords: щебенево-мастиковий асфальтобетон; щебенево-піщана суміш; дорожній одяг; посилення; колієстійкість