Розробка паливної ділянки в міський СТО - Загорулько, Даниїл Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – системи впорскування палива сучасних легкових автомобілів. Мета проекту – розробити заходи для більш досконалого діагностування систем впорскування палива сучасних легкових автомобілів шляхом поліпшення технічного обслуговування автомобілів за рахунок застосування сучасного технологічного обладнання. У дипломному проекті виконаний технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, пропоноване спеціалізований пост для діагностування, перевірки та ремонту паливних систем. Виконано аналіз будови та принципу роботи сучасної системи впорскування автомобілів. Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: розрахунок; діагностика; встаткування; стенд; впорскування; перевірка; паливо; обслуговування; техніка безпекі; форсунка