Проект СТО міського типу для легкових автомобілів з розробкою зони діагностики - Антонов, Кирило Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Було проведено аналіз активної безпеки автомобіля. Виконано аналіз взаємодії автомобіля з роликовим стендом. Розроблений метод дослідження величини переміщення коліс автомобіля при діагностуванні на роликових стендах. В дипломному проекті було проведено технологічний розрахунок СТО і розроблено зону діагностування легкових автомобілів.
Keywords: СТО; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; ЗОНА ДІАГНОСТИКИ; ГАЛЬМІВНИЙ СТЕНД