Облік, аналіз і ревізія заробітної плати у бюджетній установі - Недайкаш, Валерій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В процесі дослідження визначена економічна сутність заробітної плати; вивчені форми ведення бухгалтерського обліку; проаналізована ефективність використання фонду оплати праці у Фінансовому управлінні Салтівської районної в місті Харкові ради; вивчена особливість ведення бухгалтерського обліку розрахунків по оплаті праці у Фінансовому управлінні Салтівського району; охарактеризована системи обліку праці та її оплати у Фінансовому управлінні; виконаний контроль і ревізія розрахунків з оплати праці; представлені шляхи удосконалення обліку в бюджетній установі.
Keywords: облік; аналіз; ревізія; заробітна плата; оплата праці; підприємство