Інженерно-геодезичні вишукування на об'єкті нового будівництва багатофункціональної будівлі по пров. Отакара Яроша у м. Харків - Краснопольська, Софія Іллівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано актуальне на даний час нормативне супроводження виконаних обстежень та розрахунків по земельній ділянці за кадастровим номером: 6310136300:09:004:0018 та прилеглої території зa aдресою: пров. Отакара Яроша, 18, Шевченківський район, м. Харків. Також наведено характеристики району розташування досліджуваної ділянки, розглянуто програмне забезпечення для створення цифрової моделі місцевості та наданий звіт по проведеним роботах на ділянці.
Keywords: багатофункціональна будівля; будівництво; земельна ділянка; інженерно-геодезичні вишукування; топографічний план