Удосконалення технологічного процесу доставки навалочних вантажів підприємством «NOVITRANS» в місті Харків - Олійник, Дмитро Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Розроблено транспортно–технологічну схему доставки вантажів в міському сполученні. В результаті проведеної маршрутизації визначені раціональні маятникові маршрути перевезень вантажу, обрано раціональну марку рухомого складу та раціональний навантажувальний механізм. Економічний ефект від впровадження запропонованих рішень за один рік складе 1354830 грн. Ефективність запропонованих заходів складе 21 %. Рекомендації по впровадженню: отримані результати досліджень можуть застосовуватись при організації перевезень вантажів в міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: доставка вантажу; маршрут; рухомий склад; міське сполучення; ефект; витрати