Удосконалення методу управління технічним обслуговуванням автомобілів в підприємстві автомобільного сервісу. - Іванов, Данил Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Метою роботи є виконаня аналізу мероприємств і надання рекомендацій по удосконаленню роботи підрозділів автомобільного сервісу. Об’єктом дослідження є процес удосконалення функціювання технічної служби автосервісу. Предметом дослідження є організація роботи технічної служби з технічного обслуговування і ремонту автомобілів. В кваліфікаційній роботі, опираючись на світовий досвід, проаналізовані умови, яких потрібно дотримуватись для створення конкурентноспроможного підприємства, види ризиків і методика їх оцінки, представлене обґрунтовування доцільності спеціалізації СТО за умовою повного забезпечення завантаження станції і ефективного використання високопродуктивного спеціалізованого обладнання, проаналізовані методи технологічного розрахунку СТО. Запропоновано підхід до моделювання процесу адаптації сервісної системи автотранспортного виробництва при впровадженні інноваційної технології. Запропоновано варіант організаційної форми технологічних процесів.
Keywords: СТО; підприємство автосервісу; організація роботи; спеціалізація; математичне моделювання