Аналіз роботи сталебетонних балок за температурного впливу - Ігнатенко, А. В.; Синьковська, О. В.; Ihnatenko, A.; Synkovska, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Здійснено дослідження напружено-деформованого стану сталебетонних балок з різною товщиною сталевого листа під впливом температури, що відповідає пожежі. Проаналізовано отримані дані та наведено висновки щодо досліджуваної конструкції за температурного впливу.
Analysis of operation of reinforced concrete beam under thermal exposure
Keywords: сталебетонна балка; напружено-деформований стан; бетон; термосиловий вплив; вогнестійкість; скінченно-елементна модель; reinforced concrete beam; stress-strain state; concrete; thermal power influence; fire resistance; finite element model; 624.012:536.4; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.93.0.98