ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАТРИМОК УЧАСНИКІВ РУХУ ПРИ ПЕРЕСІЧЕННІ ПІШОХОДАМИ ВУЛИЦЬ І ДОРІГ ЧЕРЕЗ НЕРЕГУЛЬОВАНІ ПІШОХІДНІ ПЕРЕХОДИ - Горбачов, П. Ф.; Макарічев, О. В.; Атаманюк, Г. В.; Horbachov, P.; Makarychev, А.; Atamaniuk, A.; Горбачёв, П. Ф.; Макаричев, А. В.; Атаманюк, А. В. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Розроблено аналітичні моделі витрат часу пішоходів і транспортних засобів на нерегульованих пішохідних переходах, які створюють основу для визначення оптимального варіанта організації дорожнього руху в місцях пересічення пішохідних та транспортних потоків на ділянках міських вулиць та автомобільних доріг залежно від інтенсивності руху його учасників обох видів.
ANALYSIS OF AVERAGE DELAYS EXPERIENCED BY ROAD USERS AT NON-SIGNALISED CROSSWALKS
ИССЛЕДОВАНИЕ ЗАДЕРЖЕК УЧАСТНИКОВ ДВИЖЕНИЯ ПРИ ПЕРЕСЕЧЕНИИ ПЕШЕХОДАМИ УЛИЦ И ДОРОГ ЧЕРЕЗ НЕРЕГУЛИРУЕМЫЕ ПЕШЕХОДНЫЕ ПЕРЕХОДЫ
Keywords: пішохід; транспорт; перехід; найпростіший потік; математичне сподівання; street and road section; non-signalised crosswalk; pedestrian; vehicle; time of delay; простейший поток; математическое ожидание; пешеход; транспорт; переход; 656.051