ВИКОРИСТАННЯ «М’ЯКИХ» ОБЧИСЛЕНЬ В ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИХ ІНФОРМАЦІЙНО-ВИМІРЮВАЛЬНИХ СИСТЕМАХ ДОРОЖНІХ МАШИН - Вікторова, О. В.; Коваль, А. О.; Викторова, Е. В.; Коваль, А. А.; Viktorova, O.; Koval, А. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглянуто один із можливих підходів до вирішення проблеми підвищення достовірності та точності вимірювань параметрів у динамічних режимах роботи дорожньої машини. Обґрунтовано необхідність використання «м’яких» обчислень при розробці алгоритмів функ-ціонування інтелектуальної інформаційно-вимірювальної системи дорожньої машини
ИСПОЛЬЗОВАНИЕ «МЯГКИХ» ВЫЧИСЛЕНИЙ В ИНТЕЛЛЕКТУАЛЬНЫХ ИНФОРМАЦИОННО-ИЗМЕРИТЕЛЬНЫХ СИСТЕМАХ ДОРОЖНЫХ МАШИН
USING OF «SOFT» COMPUTING IN INTELLIGENT INFORMATION-MEASURING SYSTEM OF ROAD MACHINES
Keywords: дорожня машина; інтелектуальна інформаційно-вимірювальна система; «м’які» обчислення; дорожная машина; интеллектуальная информационно-измерительная система; «мягкие» вычисления; road machine; intelligent information-measuring system; «soft» computing; 001.891:65.011.56