НАПЛАВНІ СТАЛІ ДЛЯ ВІДНОВЛЕННЯ ШТАМПОВОГО ІНСТРУМЕНТУ - Багров, В. А.; Власенко, Є. В.; Багров, В. А.; Власенко, Е. В.; Bagrov, V.; Vlasenko, E. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розглянуті питання застосування розрахункових критеріїв інтенсивності зношування з метою прогнозування зносостійкості наплавних сталей для відновлення інструменту гарячого оброблення металів і сплавів. Показана їх придатність для оцінки зносостійкості в умовах високих температур і циклічних напружень.
НАПЛАВОЧНЫЕ СТАЛИ ДЛЯ ВОССТАНОВЛЕНИЯ ШТАМПОВОГО ИНСТРУМЕНТА
SURFACING STEEL FOR STAMPING TOOLS RESTORATION
Keywords: сталь; зносостійкість; наплавлення; критерії зносостійкості; сталь; износостойкость; наплавка; критерии износостойкости; steel; wear resistance; welding; criteria durability; 620.178.15