Струминний відцентровий насос - Воропай Олексій Валерійович; Дьомін Даніїл Русланович; Роговий Андрій Сергійович; Авершин Андрій Геннадійович; Біловол Олександр Васильович; Поваляєв Сергій Іванович; Шарапата Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Струминний відцентровий насос містить вихрову камеру, тангенціальний канал живлення, осьовий і тангенціальний канали виходу, осьовий канал живлення у верхній кришці вихрової камери. В осьовому каналі живлення встановлено пластинку.