Дослідження попиту на перевезення вантажів у міжміському сполученні у Вінницькій області - Бонь, Вікторія Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі проаналізовано сучасний стан ринку міжміських вантажних перевезень. В результаті теоретичних досліджень визначені джерела встановлення інформації про потік разових замовлень на ринку вантажних перевезень у міжміському сполученні. Встановлені теоретичні основи моделювання попиту на міжміські перевезення вантажів. На основі експериментальних досліджень проаналізовано ринок разових замовлень у Вінницькій області у міжміському сполученні.
Keywords: попит; міжміське сполучення