Оцінка впливу виробничих процесів молокопереробного підприємства на якість атмосферного повітря - Приходько, Ангеліна Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі використано розрахунки на основі затверджених методик з інвентаризації викидів та розрахунку розсіювання; проведений системний аналіз технологічної документації підприємства, порівняльний аналіз оцінки рівнів забруднення; отримання актуальних даних щодо якісного та кількісного складу викидів забруднюючих речовин для конкретного підприємства – Кегичівського молокозаводу.
Keywords: атмосферне повітря; молокозавод; джерела викидів; забруднюючі речовини; оцінка впливу на довкілля; природоохоронні заходи.