Удосконалення технологічного процесу доставки тарно-штучних вантажів в напрямку Польща – Україна автомобілями ТОВ «ОЛЛ ТРАК ПАРТС» - Довгань, Юлія Анатоліївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані безпосередньо у діяльності ТОВ «ОЛЛ ТРАК ПАРТС», що дозволить оптимізувати маршрути перевезень, зменшити витрати ресурсів, підвищити рівень обслуговування клієнтів та загальну конкурентоспроможність підприємства.
Keywords: вантажні перевезення; маршрут; навантажувальнорозвантажувальний механізм; доставка; вантаж