МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ВЗАЄМОДІЇ АВТОМОБІЛЬНОГО ТА ЗАЛІЗНИЧНОГО ТРАНСПОРТУ НА ТЕРМІНАЛІ - Столяр, Т. В.; Питченко, М. В.; Пытченко, М. В.; Stoliar, T.; Pitchenko, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2010)
Розроблено математичну модель процесу взаємодії автомобільного та залізничного транспорту на терміналі на основі мереж Петрі
МАТЕМАТИЧЕСКАЯ МОДЕЛЬ ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ АВТОМОБИЛЬНОГО И ЖЕЛЕЗНОДОРОЖНОГО ТРАНСПОРТА НА ТЕРМИНАЛЕ
MATHEMATICAL MODEL OF MOTOR AND RAILWAY TRANSPORT INTERACTION AT TERMINALS
Keywords: термінал; транспортний вузол; вантажний фронт; математична модель; мережа Петрі; транспортне обслуговування; терминал; транспортный узел; грузовой фронт; математическая модель; сеть Петри; транспортное обслуживание; terminal; transport knot; freight front; mathematical model; the Petry network; transports service; 656.13 + 656.2 + 519.876.3