Застосування теорiї математичного планування при виборi оптимальних режимiв поверхневого змiцнення - Глушкова, Д. Б.; Рижков, Ю. В.; Багров, В. А.; Степанюк, А. І.; Глушкова, Д. Б.; Рыжков, Ю. В.; Степанюк, А. И.; Багров, В. А.; Hlushkova, D.; Bagrov, V.; Ryzhkov, Yu.; Stepaniuk, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Встановлено оптимальні значення твердості, шорсткості поверхні сталі 38Х2МЮА, товщини покриття, що наноситься з точки зору зносостійкості деталей об’ємного гідроприводу. Під час обробки результатів експерименту використовувався метод математичної моделі.
Применение теории математического планирования при выборе оптимальных режимов поверхностного упрочнения
Application of the theory of mathematical planning when choosing the optimal modes of surface hardening
Keywords: підкладка; адгезія; відшаровування; шорсткість; зносостійкість; математична модель; подложка; адгезия; отслаивание; шероховатость; износостойкость; математическая модель; pads; adhesion; roughness; wear resistance; mathematical model; 621.785; 10.30977/АТ.2219-8342.2020.46.0.71